Nejnovější recenze ze sekce Gadgets
- Příjemnější na oči, než červené
Bohužel, jak mohu hodnotit když zboží nemám. E-shop garantoval doručení do Vánoc. Zboží stále nemám. Ale nejspíš je to chyba zasilkovny.
Ohlas z dceřiny rodiny (dárek vnoučatům): Projektor funguje a efekty jsou pěkné, jen výrobek působí "fórově" a jsou obavy, že dlouho nevydrží. (Celkem dle očekávání - jaké zázraky chtít od čínského výrobku za 200 Kč?)
- Žádná projekce, sice svítí a mění barvy, ale bez projekce. Zklamaní
- Požadovaný rozměr OK
Nic
- nereaguje jak ma
- Výhodou je nákup z domu.
- Celkem nízká cena.
- Jedná se o trikovou rekvizitu, nikoliv o vznášející se hračku na základě nějakého fyzikálního fíglu. Prostě to tajně držíte na tenkém vlasu - čili jako hračka pro dítě úplně na nic a vyhodím to.
Zde nebyl dobře popsaný předmět v nabídce - klamal, UFO se nevznáší.
- Hezky svítí
- moc pěkné hvězdičky to dělá
- Super pomocník
Už jsem jeden koupila mamince. Teď jsem si ho pořídila sama. Kdo nechce určitě nemusí vkládat k toaletě. My ho máme položeny na zásobníku toaletního papíru. Dobře zaznamená pohyb.
- Slouží pouze jako legrácky pro děti.
Kýč
- Velmi hezké.
- Výborná cena.
- Skvělý dárek.
Pěkný.
funguje skvěle
- za stovku je to skvělá hračka na blbnutí pro synka
pokud vám po vložení baterií nefunguje, je chyba v kontaktech mezi bateriemi a kovovými plíšky, je nutné to trochu poštelovat
malej,ale výkonej
Špatná kvalita,cena neodpovídá.Mám strach ohřívač do PC zapojit,aby se mu nic nestalo.