Nejnovější recenze ze sekce Gadgets
Fialový laser s nižším výkonem, vhodný jako ukazovátko pro prezentace.
dobry
- na rozdíl od mnoha konkurenčních ukazovátek není tak moc silný
- dosah několik metrů - plně dostačuje pro pedagogické účely
- svítící bod je trochu větší, není to malá tečka, ale malé kolečko :-)
nebylo na výběr více barev laseru, jen fialová
NEVÍM,ŽE BYCH SI TO OBJEDNALA
Vše ok
adaptér není součástí balení :-(
- It is entertaining light even for me as an adult.
- Skvelej ovladac pro komandovani zeny nebo pritelkyne!
- Existuje i verze pro zeny!
- Nizka cena a originalni darek, doporucuji.
- Slusna kvalita hlasu.
- Skoda ze nema pamet jako diktafon na nahrani jinych hlasek.
Velice vtipnej darek pro muze pro komandovani zeny nebo pritelkyne. Existuje i varianta pro zeny, na oplatku! Ja osobne vyuzivam ovladace obou variant k nauceni papouska aby se naucil vtipne mluvit. Uvidim jaky to bude mit vysledek.
funguje jak ma
funguje jak ma
Skvělé pro celou rodinu. Projektor si vybrali děti a každý večer usínají s noční oblohou. Nejstaršímu synovi skvěle posloužil i na večerní párty a my s manželem máme skvělou atmosféru při sledování nějakého dobrého filmu. Perfektní je i ovládání při zvyšování a snižování intenzity osvětlení.
- Hodinky opravdu fungují, zmizela únava přes den, jsem aktivnější, zmizely nebezpečné dechové pauzy, nemusím v noci odskakovat na WC, ráno funguji hned po probuzení, a nejsem 1/4hod jak mátoha
- Hrozný šunt!!! Gelové lepky jsou nekvalitní, výměna baterie pod minišroubkem!!! z kříže na něm mám dolík, nelze vyjmout, baterka vydrží max týden a furt to šrubovat je blbost!! Mám je 3 týdny a musím koupit nové! Opravdu musím, protože spánek s nimi má úplně jinou kvalitu
Jsem maximálně spokojená, jenom mě mrzí, že je to tak hrozně
nekvalitní výrobek! Klidně bych i připlatila, kdyby výrobce na hodinkách ještě zapracoval.
- Nemusím svítit, LED Světlo postačí
- Rychlá instalace
- Český srozumitelný návod
Absolutně žádnou projekci to na stěnu nehází, natož hvězdy, jen to samo o sobě svítí, jsem velmi nespokojená!
Zboží dorazilo nefunkční. Odesláno zpět. Obratem zasláno nové tentokrát vše bez problému.
Svítí skvěle.
- Svítí dobře.
- Bohužel i laser dnes může být "zbraň".
- Dobrý
- Líbí se mi
je dokonalý .. Můj syn se díky němu těší na tmu a noc :-)
- Poslali mi obráceně zapojené
- Není tak ostré, jak zelené
Ačkoli to věděli, poslali kus s obráceným zapojením. Je nutné tedy dát baterii ploškou na plochu a výstupkem na pružinku - pokud nevlastníte baterie s vystouplou ploškou, nezprovozníte ho.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »