Nejnovější recenze ze sekce Gadgets
- Používám ho dlouho a pořád funguje
- I přesto že je tak malý tak povysává malé drobky
Je dobrý, funguje a nejvíce se líbí dětem-vnoučatům, není problém je naučit chodit na WC.
Bohužel hledač klíčů nefunguje. Dostal vnuk od "Mikuláše" ...ale nefunguje, je mi to líto.
zatím nevím
Dělá to, co se od něj čeká. Svítí a udržím ho v ruce. Čudlík na rozsvícení funguje, nemusím ho trapně přemlouvat. Jak jsem prý zkušení v používání tohoto produktu? Pracuju na sobě desítky let. Začal jsem ukazovat prstem, potom klackem (rozuměj dřevěným ukazovátkem) a na stará kolena frajeřím s laserem. A možná nezůstane jen u něho.....
- vtipný dárek
- spokojenost
- Funguje jak má
Určeno jako dárek, vyzkoušela jsme jen jednou. Domnívám se, že "velké kluky" zcela jistě potěší. Světelné efekty jsou působivé.
- vychytávka pro starší lidi
Pantofle zahřejí
Pracuje bez problémů, v závislosti na vzdálenosti od WiFi routeru je pomalejší.
- zajímavá interakce
- pod iOS je aplikace funkcni, teda ta nova verze, pod Androidem se musi TAG neustale hlasit ve stavove liste, aby to fungovalo, coz je na *
- nutnost registrace a nefunkcni moznost to spravit pres Apple ID
- neni to vodotesne pouzdro
- starse verze BT a celkovo proc to neni integravono v HomeKitu a musi se instalovat prudici aplikace?
- prehlednost aplikace a nastaveni je slabsi
- webova stranka vyrobce je na draka, technicke informace nehledejte
Pokud mate doma androida a chcete to vyuzivat napriklad spolecne s iPhone, tak to nejde, alespon mne se to nepovedlo naparovat.
- Nefunguje
Zaslané světlo nefunguje.
- Dá se vypnout.
Pro děti na usnutí prima.
- perfektní detaily
Zboží je v pořádku a jsem spokojená
- Cena odpovídá
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »